Zamolba za donaciju povratne ambalaže!

Poštovani !

U sklopu našeg projekta „Opremimo Dječje Odjele“
Imamo želju opremiti dječje odjele širom lijepe naše potrebnom opremom te trenutno prikupljamo sredstva za izradu dvorišnih klupa za odjel Pedijatrije KBC Rijeka. Opremu će izrađivati učenici strukovnih zanimanja Srednje škole dr.Antuna Barca iz Crikvenice. U akciji sudjeluju i učenici volonteri i njihovi koordinatori,prof.Ana Tomić Njegovan i Iva Suden.
To namjeravamo napravit tako da prikupimo povratnu ambalažu te od prodaje ambalaže prikupimo sredstva za izradu klupica.

KAKO SE UKLJUČITI U PROJEKT:
Ambalažu predajte na otkup te sredstva uplatite na naš žiro račun: HR6524020061100780563 S obaveznim opisom uplate „donacija flašice“ , potom nas kontaktirajte za izdavanje potvrde o donaciji za porezno priznatu olakšicu.

Za područje grada Zagreba smo osigurali volontersku službu za primopredaju ambalaže, a za područje Crikvenice možete se javiti na broj mob. 0958196557 (Iva Suden,prof.)
Mislimo da ne moraju svi davat novčane priloge da bi pomogli. Iako je možda to ponekad najjednostavnije,imamo želju da se ljudi uključe u nešto i samim time završe svoj dan jednim drugačijim osmjehom.

Želite li donirati ambalažu kontaktirajte na 0918900073 ili spzno@spzno.hr

(Za doniranu povratnu ambalažu možete dobiti potvrdu o donaciji u svrhu podnošenja porezne prijave/ostvarivanja porezne olakšice.)

Tomislav Pavlović, predsjednik udruge.
U Zagrebu, dana 01.08.2020.

Share this Post