Molimo pomoć za materijal: https://web.facebook.com/events/672608966630508/ HR6524020061100780563 , s opisom uplate “donacija za materijal”.
račun je od udruge stari papir za novi osmjeh
PayPal staripapirzanoviosmijeh@gmail.com


KeksPay 385918900073
Aircash 385918900073

Molimo vas da dijelite i pozovite ljude u facebook event. Imate gore na samom vrhu opciju -POZOVI 🙂

“Evo došla nam i ta toliko željno očekivana subota. Ekipa je bila do kuće, inženjerka građevine je sve u milimetar izmjerila,sve poslikala, govori kako god smo i mislili da je problem br. 1: ne postojanje betonske deke i krovište koje je u raspadu. Da ne pišemo ništa napamet, trenutno je žena u potrazi za arhitektom (pisala sam da je imamo ali ipak nemamo) i statičarom (već je ona kontaktirala ljude/kolege/ prijatelje pa se nadamo i odazivu 🙂 ) sa kojima se mora posavjetovati oko zidova i što točno sa njima napravit. Kako god da se okrene svakako je kuća u raspadu. I dalje smo u potrazi za vodoinstalaterom i opremom za vodovodne priključke i odvode da do kuhinje dovedemo tekuću vodu i odvod. Novac se i dalje skuplja za pločice podne i zidne, kuhinjske i za kupatilo, cijevi za spajanje peći i radijatora ili naravno to isto primamo u donaciju.
U četvrtak smo iz Šibenika dobili jedan veliki regal koji se može rastaviti na segmente i poslužite i u dnevnoj sobi i u predsoblju, stolić, zrcalo, poplune ,plahte i svašta nešto. Evo i slika kupljene opreme za bebu od bonova za koje smo skupili novac. E da i još jedna prekrasna vijest, dobit ćemo prozore koji nedostaju tako da smo riješili i taj dio. Hvala Bernard Stefancic jer ste opet sa nama <3 Naši Vozači velikog srca – Besplatan Humanitarni Prijevoz ©® su trenutno u Zadru te prikupljaju donacije u obliku povratnih boca za opremanje dječjih odjela te naravno za kuću ako bude nešto svakako se javite 🙂 . Računajte da je u kući sve trošno i bilo bi ljepo već kad napravimo da napravimo dobro i priuštimo im miran san koliko je to moguće.. Mene je izuzetno dirnula izjava bake kroz suze : “Još ne mogu vjerovat da postoje ljudi,koji ti dođu na vrata kuće i žele ti je izgradit” -postoje ljudi,postoje. Iskreno se nadam da će se što više ljudi odazvat i našim apelima i sami poželjeti napravit nešto lijepo za one ljude koji čitav život rade ,rade i rade ali nikako da isplivaju iz svakodnevnih briga i straha <3

Share this Post